Installatiegemak: De Reducd omkasting is met slechts 12 boutjes binnen 1u te installeren

Installatiehandleiding voor Reducd omkasting

De (hybride) warmtepomp wint in populariteit. Een erg goede ontwikkeling richting het gasvrij wonen. Helaas zorgt een toename van het aantal warmtepompen ook voor meer geluidsoverlast. Gelukkig is hier iets aan te doen. Een van de manieren om de geluidsoverlast van uw warmtepomp te minimaliseren -en om te voldoen aan de regelgeving- is het plaatsen van een warmtepomp omkasting. De Reducd warmtepomp omkasting is de meest eenvoudig te installeren omkasting op de markt. Door ons slimme design is de omkasting met slechts 12 boutjes binnen 1u te installeren. Lees in deze blog meer over het installatiegemak van de Reducd omkasting.

Het installatiegemak

Installateurs van warmtepompen en airco units lopen over in het werk. Daarom vinden we het bij Reducd belangrijk dat de Reducd warmtepomp omkasting zeer eenvoudig te installeren is. Dit is fijn voor de installateur wanneer die de omkasting plaatst, maar ook voor de particulier die hem zelf wil installeren. In ~1u is de omkasting te plaatsen, en hiervoor zijn weinig specialistische tools nodig.
Om dit te realiseren hebben we in het design van de Reducd suskast voortdurend rekening gehouden met het installatiegemak. In onderstaande video kunt u zien hoe eenvoudig het is om de Reducd omkasting te installeren.

De installatievideo

De beste start voor het installeren van de Reducd warmtepomp omkasting is het kijken van deze 3 minuut durende installatievideo. In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe de Reducd omkasting eenvoudig geinstalleerd kan worden.

De installatiehandleiding

Naast deze instructievideo wordt de Reducd warmtepomp omkasting natuurlijk ook geleverd met een Installatiehandleiding.
In de Reducd Installatiemanual staat stap voor stap uitgelegd hoe u de Reducd warmtepomp omkasting moet installeren. Klik op de link om de installatiehandleiding te downloaden. 

Vragen?

Indien u bij toch nog vragen heeft over de installatie, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder.


Laat een reactie of vraag achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.