landelijk wonen in alle rust

Feedback e-book

Laat ons horen wat u vond van het Reducd e-book

Hoe kunnen we ons e-book verbeteren?

Laat het ons weten wat u ervan vond & hoe we het e-book kunnen verbeteren.

Heel erg bedankt!

Zwembadwarmtepomp valt weg in het groen door geluidskast

Creëer een fijne leefomgeving met de Reducd suskast

Met onze omkastingen willen we niet alleen bijdragen aan een schonere toekomst. Ook geloven we in het creëren van een fijne leefomgeving. Geluidsoverlast van een warmtepomp kan de leefomgeving van u (of uw omwonende) erg verstoren. De Reducd omkasting neemt deze geluidsoverlast vrijwel geheel weg (met een gemiddelde geluidsreductie van 14 dB(A). Op die manier zorgen we ervoor dat ook u door een deur kunt blijven gaan met de buren.

Stil >>>
Op maat gemaakte warmtepomp kast

Een warmtepomp die wegvalt in de omgeving

De gemiddelde warmtepomp is geen feest voor het oog. Als jonge ouders (zowel Sven als Sten hebben jonge kids) hebben we tijdens de corona lockdown zeer veel in het Brabantse land gefietst met onze kleintjes. Vaak kwamen we langs de mooiste nieuwbouw villawijken, maar we stoorden ons iedere keer aan de uit het oog springende warmtepompen in deze wijken. Daarom hebben we binnen Reducd de ambitie om geluidsdemping, duurzaamheid en design te combineren.

Stijlvol >>>
Geluidskast voor om een grote warmtepomp

“Design for quality” in zijn puurste vorm

Bij Reducd willen we de energietransitie richting duurzaam wonen versnellen door het wegnemen van de geluidsoverlast van warmtepompen. Maar daar houden de Reducd duurzaamheidsambities niet op. Wij zien het als onze plicht om een duurzaam & kwalitatief hoogwaardig product te ontwikkelen:We achterhalen wat de impact is van onze materialen, en of er alternatieven zijn die langer mee gaan. Om onze “design for quality” filosofie een diepere betekenis te geven, en natuurlijk vooral om de levensduur van onze producten te verlengen, hebben we een buy-back programma voor onze omkastingen. 

Duurzaam >>>
Het Reducd team

Na 2 jaar voorbereiding zijn we midden 2020 met z’n tweeën officieel gestart met Reducd. Inmiddels groeit het Reducd team en werken we samen met verschillende deskundigen, enthousiastelingen en leveranciers om aan de klantvraag te voldoen.

Indien u een vraag heeft over de visie achter Reducd of over ons product, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

het team van reducd warmtepomp omkastingen