landelijk wonen in alle rust

Stijlvol & Maatwerk

Lees hier hoe reducd design verwerkt in de omkasting

Een suskast die wegvalt in uw omgeving

Bij Reducd streven we naar het ontwikkelen van geluidsreducerende omkastingen die qua design aansluiten op uw woonomgeving. Dit doen we door esthetiek mee te nemen als belangrijke component in het designproces. Om die reden bieden wij de Reducd warmtepomp omkasting aan in verschillende maatvoeringen (incl. mogelijkheid tot maatwerk) en kleuren.

Reducd

Stijlvolle suskasten
Maatwerk & Afwerking in elke RAL-kleur mogelijk

verstoppertje spelen?

Zoek de suskast

Door de afwerkingsmogelijkheden valt de Reducd suskast weg in zijn omgeving.

uitleg
Maatvoering van de Reducd omkasting

Een van de belangrijkste eigenschappen voor het ontwikkelen van een stijlvolle omkasting is de maatvoering. Bij Reducd streven we ernaar om de omkasting zo klein mogelijk aan te bieden zodat deze het beste wegvalt in de omgeving. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de Reducd omkasting nooit geheel aansluitend zal zijn aan uw warmtepomp. Om de efficientie van uw warmtepomp te waarborgen is het namelijk nodig om ruimte vrij te houden tussen de warmtepomp en de demper uit de omkasting. Door onze verschillende maatvoeringen wordt deze ruimte echter beperkt tot wat noodzakelijk is voor uw warmtepomp.

Kijk in onze productenpagina voor de specifieke maatvoering

uitleg
Afwerkingsopties

De stalen omkasting (Magnelis) wordt standaard geleverd in de kleur “gegalvaniseerd staal” (zie foto).

Magnelis heeft een zeer hoge corrossiebestendigheid. Daarom is het voor de levensduur van de omkasting absoluut niet nodig om deze te poedercoaten.

Sommige van onze klanten willen toch graag hun suskast poedercoaten zodat de omkasting nog beter aansluit bij de woning. Natuurlijk is dit mogelijk.

Indien gewenst kunt u bij Reducd kunt u zelf een RAL-kleur naar keuze kiezen waarin de geluidsdempende omkasting wordt gepoedercoat. Hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht (de meerprijs is afhankelijk van de afmeting van de warmtepomp omkasting).

Ook bij het poedercoaten leveren wij de hoogste kwaliteit. Standaard kiezen wij voor 3-laags epoxy poeder coating om een maximale levensduur te garanderen.

Maatwerk nodig voor projectbouw?

Vanaf 10 stuks leveren wij een maatwerk oplossing voor onze standaard prijzen. De prijs wordt dan berekend a.d.h.v. de afmeting. Dit zorgt voor maximale geluidsdemping en minimaal verlies van ruimte voor de suskast van uw (nieuwbouw/woningbouw) project

Neem contact met ons op (+31-6-23041849 of info@reducd.nl) om de opties te bespreken, of laat uw gegevens achter en we bellen u binnen 24u terug.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.