landelijk wonen in alle rust

Shop

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Reducd suskasten & toebehoren
warmtepomp kast voor geluidsdemping
Warmtepomp kast grijs
warmtepomp kast voor kleine warmtepomp in vrije ruimte
geluidskast warmtepomp voor grote warmtepomp
warmtepomp kast voor grote warmtepomp in grijs
warmtepomp kast voor grote warmtepomp in vrije ruimte
warmtepomp kast voor zeer grote warmtepomp

Vrijstaand model

Reguliere prijs€2.275,00
/
Incl. BTW & verzendkosten

Maat
Stijl
Levering

Het Reducd vrijstaand model is een geluidsdempende omkasting voor warmtepompen of airco's. Het vrijstaand model is geschikt voor vrijstaande warmtepompen of airco's (warmtepompen en airco's die niet direct tegen een muur geplaatst zijn).

Het Reducd vrijstaand model wordt vanuit voorraad geleverd in 3 standaardmaten en wordt standaard afgewerkt in Magnelis, een hoogwaardig gegalvaniseerd staal). Magnelis heeft een zeer hoge corrossiebestendigheid. Voor de levensduur van de omkasting is het dus niet nodig om deze na te behandelen. Sommige van onze klanten willen toch graag hun omkasting poedercoaten zodat deze beter aansluit op de stijl van de woning. Dit is mogelijk in elke gewenste RAL-kleur. Hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht.

warmtepomp kast voor kleine warmtepomp tegen gevel
warmtepomp kast voor warmtepomp tegen gevel
warmtepomp kast voor tegen gevel
warmtepomp kast voor warmtepomp tegen gevel
warmtepomp kast voor warmtepomp tegen de muur
warmtepomp kast voor warmtepomp tegen muur

Wandmodel

Reguliere prijs€2.275,00
/
Incl. BTW & verzendkosten

Maat
Stijl
Levering

Het Reducd wandmodel is een geluidsdempende omkasting voor warmtepompen of airco's die dichtbij een muur zijn geplaatst.

Door de luchtaanzuiging via de zijkant blijft de efficientie van de warmtepomp hoog terwijl de geluidsoverlast wordt weggenomen.

Het Reducd wandmodel wordt geleverd in 2 standaardmaten en wordt standaard afgewerkt in Magnelis, een hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Magnelis heeft een zeer hoge corrossiebestendigheid. Voor de levensduur van de omkasting is het dus niet nodig om deze na te behandelen. Sommige van onze klanten willen toch graag hun omkasting poedercoaten zodat deze beter aansluit op de stijl van de woning. Dit is mogelijk in elke gewenste RAL-kleur. Hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Stormklem aan suskast warmtepomp
Stormklemmen

Stormklemmen

Reguliere prijs€25,00
/
Incl. BTW & verzendkosten

Als u u de Reducd warmtepomp omkasting op hoogte plaatst (bijvoorbeeld op een plat dak), dan adviseren wij om de bovenzijde aan de omkasting te bevestigen met 4 stormklemmen. Deze stormklemmen zorgen ervoor dat het bovendeel/deksel niet van de omkasting waait tijdens een krachtige storm.

Vragen? Bel ons op: 06-23041849

En we helpen u direct!

We zijn van ma t/m za van 08:00-20:00u bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.

Wilt u liever door ons gebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we nemen - geheel vrijblijvend - contact met u op.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.