Installatiegemak: De REDUCD warmtepomp kast is met slechts 12 boutjes binnen 1.5u te installeren

Installeren warmtepomp kast

De (hybride) warmtepomp wint in populariteit. Een erg goede ontwikkeling richting het gasvrij wonen. Helaas zorgt een toename van het aantal warmtepompen ook voor meer geluidsoverlast. Gelukkig is hier iets aan te doen. Een effectieve manier om de warmtepomp geluidsoverlast te minimaliseren -en om te voldoen aan de geluidsnormen- is het plaatsen van een geluiddempende warmtepomp kast. 

Bij REDUCD ontwikkelen we kwalitatief hoogwaardige suskasten voor warmtepompen. Naast de zeer sterke demping van het geluid zijn onze warmtepomp kasten zeer eenvoudig te installeren. Door ons slimme design is de omkasting met slechts 12 boutjes binnen 1.5u te installeren. Lees in deze blog meer over het installatiegemak van de Reducd omkasting.

Het installatiegemak van de REDUCD warmtepomp kast

Zoals we allemaal weten lopen warmtepomp installateurs op het moment allemaal over in het werk. Daarom vinden we het bij REDUCD belangrijk dat onze warmtepomp kast zeer eenvoudig te installeren is. Dit is fijn voor de installateur wanneer hij/zij de suskast plaatst, maar ook voor de particulier die hem zelf wil installeren. In ~1.5u is de REDUCD warmtepomp kast te plaatsen, en hiervoor zijn weinig specialistische tools nodig.
In onderstaande video kunt u zien hoe eenvoudig het is om de REDUCD suskast te installeren.

De installatievideo voor een REDUCD warmtepomp kast

De beste start voor het installeren van de REDUCD suskast is het kijken van deze 3 minuut durende installatievideo. In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe de REDUCD warmtepomp kast eenvoudig geïnstalleerd kan worden.

De installatiehandleiding voor een REDUCD suskast

Naast deze instructievideo wordt de REDUCD suskast natuurlijk ook geleverd met een Installatiehandleiding.
In de REDUCD Installatiemanual staat stap voor stap uitgelegd hoe onze suskasten moet installeren. Klik op deze link om de installatiehandleiding te downloaden. 

Vragen over het installeren van een suskast?

Indien u bij toch nog vragen heeft over de installatie, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder.


1 reacties


  • Ton Schenk

    Recent voor onze woning een warmtepomp installatie geplaatst Daikin Altherma 3 R W EBBH11D9W + ERLA11DW1. Voor de buitenunit zouden wij graag het geluidsoverlast willen beperken welke lmbouwkast heeft u. En hoe te bestellen.


Laat een reactie of vraag achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.